diumenge, 17 d’abril del 2016

Pràctica: Google Calendar.

Google Calendar


Google Calendar és servei gratuït de calendari en línia que es pot compartir amb altres persones si volem, afegir esdeveniments i invitacions i realitzar cerques d'esdeveniments que podrien interessar-nos en la web. Necessitem entrar a la web de google, punxar en calendar i donem la acreditació del nostre comte de gmail.


Algunes característiques del Calendari de Google:


Tenim la opció “Mis calendarios” de crear diferents calendaris, segons un esdeveniment, o les persones amb qui vull compartir-ho.
També es podria crear un calendari amb els esdeveniments de la classe, on podríem ficar les dates més significatives. A més, al compartir-ho amb la classe, tothom podria afegir esdeveniments.


Tenim la distribució temporal de: “día”, “semana”, “mes”, “7 días”, “agenda”, i Más, en aquesta opció podem imprimir els calendaris que vulguem.


Segons el format que tinguem, on posa “hoy”, poguem vore quins esdeveniments tenim.


A la part dreta, tenim el botom de configuració, i podem utilitzar-la per a donar-li el format desitjat. En l’opció de configuración i “ajustes”, tenim els següents espaïs. Idioma, País, hora, data. Una part molt important és “Eventos de Gmail”, on poguem seleccionar quina privacitat volem donar-li a un esdeveniment concret.
Açí també poguem programar la durada de l’agenda, i posar una alarma que ens diga quan hem de començar un esdeveniment programat.
Altres personalitzacions poguem ser, vore els cap de setmana o no, començar la setmana el dia que desitjem. Atenuació del esdeveniment, de manera que es van atenuant els events passats.
Poguem donar la ubicació on hem de assistir, eïna molt profitosa, ja que no necessitem recorre a unes altres anotacions on mirar les direccions.


Es pot fer invitacions per a parlar en videoconferència amb unes altres persones. Quan mandem una invitació per programar una videoconferència, es genera una URL solament per a esa trucada, i no interrompe unes altres funcions.
Ens es dona la possibilitat de afegir calendaris de diferent països, con el xino per exemple.


A la opció de calendari, apareix tota la llista de calendaris creats. Poguem configurar-lo en “editar les notificacions” per a dir-li quan volem que ens avise el calendari de l’acte. Amb quina freqüència volem que ens recorde la cita. Com vull la notificació, per email, o per pop-up. També poguem rebre els avisos per diferents cirqümstàncies que afecten a l’event.


En “informació del calendari”, poguem posar un nom, donar-li una descripció, activar un filtre per a rebre els avisos. La part més important d’aquesta part, és “Incrusta aquest calendari”, i poguem traure el gadget amb la URL que poguem exportar a una altra pàgina web, blog escolar.


Abaix tenim l’opció de suprimir el calendari. Per a eliminar-ho definitivament, poguem anar a paperera i suprimir-lo definitivament.
Podriem compartir el calendari.


Passos per a crear un calendari:


Crear un calendario.
Rellenar las opciones de detalles del evento  y completarlo según lo que queramos. Després configurar la data i el dia.
Una volta creat el calendari, poguem punxar sobre el calendar creat i amb el butó dret del ratolí, poguem fer canvis com mostrar el calendari.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada