dissabte, 21 de maig del 2016

PRÀCTICA TWITTER

TWITTER


1- ficar a google TWITTER i punxar el primer enllaç

2- Si no estàs registrar et registres ficant nom complet telf o correu i contrassenya i REGISTRA'T

3- despres nosaltres ens idenfificarem amb @nomusuari
(captura pantalla: twitt amb una frase i un enllaç d'un video- ficarl-lo en el blog la captura de pantalla)

4- si es nou, en la pantalla en blanc i a la dreta et suggerixen comptes. Ens suggereix comptes a qui seguir, també pots afegir a contactes dels teus comptes.

5- PART ESQUERRA:

- A QUIEN SEGUIR: suggeriments de a qui seguir
- TWEETS: Quants twitts hem escrit (és com un post en blogger)
- PUJAR FOTO: per al nostre perfil, tant al nostre encapçalament com al nostre perfil. Si volem canviar aquestes fotografies la punxem i canviem les fotos en la icona de la fotografia (camtia tu foto de perfil)
- aci tambe podem canviar el titol del nostre perfil, la descripcio, lloc, web...

6- A LA PART SUPERIOR (des de inici):(Igual que en facebook) tenim la posibilitat d'escriure el nostre twitt . També podem afegir fotos, videos, arxiu gif i fins i tot una enquesta.
- podem afegir una fotografia i dalt fiquem el text.

7- ICONA DE LA NOSTRA IMATGE (part superior dreta) >VER PERFIL: ens permet és veure exclusivament el nostre mur, pero si puxem inici ens mostra un mur amb els twitts de la gent que seguim. Ho podem modificar mitjançant l'opció d'editar perfil.

8- En cada twitter puc fer diverses coses:

- lka primera ocpio: RESPONDER: que al punxar-la puc contestar un dels twitts que arribaria als usuaris que hi ha citats

- tambe podem RETWITTEAR: és una manera de reenviar el twitt que hem escrit fent referencia a un twitt anterior, es a dir, reutilitzar un twitt que ja esa escrit.

- COR: m'agrada.

- PUNTS SUSPENSIUS:

* compartir per missatge directe: mitjançant missatge privat reenviar un twit a una persona.
* copiar l'enllaç del twit: ens permet agaffar lenllaç i enviarlo a una altra persona.
* insertar twitt: copies codi html on puc incloure contingut multimedia i l'inserte al blog (en vez de captura)
* insertar video: copiar codi html per insertar el video exclusivament del twitt. (ampliació practica)
* bloquejar persona o twitt
* informar que és un anunci per a poder descartar-lo

- OPCION CONFIGURACIO: part esquerra un menú amb les seguents opcions:

* COMPTE: canviar nom d'usuari, zona horaria, pais, contingut multimedia (no informar  antes de mostrar contenido o marcar contenido multimeda que pot ferir la sensibilitat - deixar-lo sense activar), twits amv video, cronologia que ens permet mostrar els millors twits primer, tu archivo de twitter, te envia un pdf amb tots els teus twitts i amb els que pots fer un llibre amb ells.

* SEGURETAT I PRIVACITAT: verificar cada vegada que iniciem la nostra sessio a twitter amb un correu, requerir informacio personal per recuperar la nostra contrasenya (punxant aquesta opció), permetre que el meu compte inicie sesio amb una contrasenya o codi dinici de sesio (cada vegada que entres es un codi nou) o solicitar sempre contrasenya.

* PRIVACITAT: protegir els meus twits permetent als usuaris que vulga que els veguen, etiquetar les fotografies: permis de si qualsevol pot etiquetar-nos o no, afegir una ubicació dels twitts (no recomanable per ser informació sensible de se utilitzada per tercers), permetre que altres em trobem per la meua direcció de correu o pel meu numero de telefon., poder fer anuncis personalitzats i rebre missatges directes privats de qualsevol persona (si no esta acitvar nomes dels nostres contactes)

* GUARDAR CANVIS

* CONTRASENYA: permet modificar la teua contrasenya

* TARGETES I ENVIOS: ens permet fer compres amb twitter. Pots tenir una tarjeta registrada.

* HISTORIAL DE COMANDES: llista amb tots els productes que has comprat a twitter

* MOVIL: afegir o mofidicar el numero de movil, a més tens la opcio de descarregarte l'aplicació de twitter per a movil.

* NOTIFICACIONS PER CORREU: rebre notificacions per correu electrònic: rebre la informacio quan ens mencionen  o ens retwittegen o els meus twitts rebren una resposta o ens mencionen o algu s'uneix a twitter de la mejua llibreta de direccions. Avis també sobre els meus retuits, actualitzacio sobre la repercusio dels meus twitts, suggerències..., també tipus de notificacions

* CERCAR AMICS: cercar amics de les nostres llibretes de direccions.

* COMPTES SILENCIADES: comptes ocults

* COMPTES BLOQUEJATS: bloquejar comptes

* DISSENY: canviar el diseny de la nostra interface en twiitter.

* APLICACIONS: ens permet connectar-nos a facebook i publicar twiits al mur de facebook

 * Crear els nostres WIDGETS (crear) per afegir un gadget del nostres twitter al blog, podem modificar l'altura, plantilla, color dels enllaços i en la part inferior podem copiar i pegar codigo html i ficarlo en un gadget HTML/JAVASCRIPT al blog. Podem tambe crear-ne uno nou o agafar diversos origens (cronologia del ususario)

* LES TEUES DADES DE TWITTER
- opcio MISSATGES (dalt esquerra)
- NOTIFICACIONS (dalt esquerra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada