dissabte, 21 de maig del 2016



Clase pràctica Webquest:

La WebQuest és una eina que forma part d'un procés d'aprenentatge guiat, amb recursos principalment procedents d'Internet, que promou la utilització d'habilitats cognitives superiors, el treball cooperatiu, l'autonomia dels estudiants i inclou una avaluació autèntica.

Passos a seguir:

Posar a “google sites” i anar a compte de gmail.

Crear plantilla en blanc

Pasar un títol i dir no soc un robot, i pot ser ens aparega una verificació amb imatges.

A la part superior posa 3 icones: un és per a editar la pàgina, tenim diverses opcions:Insereix, Format, Taula, Disseny i Ajuda, desde ací, poguem editar l’escriptura, afegir un enllaç, etc… També podrem inserir una imatge, quadres de text, un map, etc.

Si insertem un vídeo o qualsevol altra imatge, podem anar a html, per a editar la mesura de la imatge, per a això anar a “height2 i “width” i ajustar.

Poguem insertar més pàgines estructurades segons el format del document que volem. Podriem crear Introducció, Tasca, , Conclusió, i tindre una pàgina per a cadascuna.

Altres opcions: obtindre una vista com a lector, suscrivir-se a la pàgina per a recibir els canvis, Imprimir, etc….Editar el dissen joc, ens permetre modifica la presència en l’organització.

Gestiona el lloc, és donde realment editem tota la pàgina en fons, color, ….

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada